Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen van artikelen en promoties van de website van Kunst Door Pascale

De klant verklaart bij het plaatsen van een bestelling kennis te hebben genomen van deze algemene verkoopsvoorwaarden. Het plaatsen van een bestelling houdt dan ook het aanvaarden van deze algemene verkoopsvoorwaarden in.

De kleuren van de artikelen op de website kunnen, al naargelang de instellingen van uw computer, verschillen met de kleuren in realiteit. Hou hier rekening mee!

De vermelde prijzen op het moment van bevestiging van de bestelling zijn de gehanteerde prijzen, inclusief BTW en taksen conform de Belgische wetgeving.

Na het bevestigen van Uw bestelling ontvangt u van Kunst Door Pascale een bevestigingsmail.

Bestellingen waarvan de betaling niet in ons bezit is binnen de 14 dagen na besteldatum worden automatisch uit ons bestand verwijderd en dus niet meer behandeld.

De bestelde goederen worden slechts verzonden na ontvangst van de volledige betaling van de bestelling, tenzij anders is overeengekomen.

Bestellingen worden verzonden via B-Post.

Goederen die niet voorradig zijn of door overmacht niet kunnen geleverd worden, zullen na overleg met de klant, nagestuurd of terugbetaald worden via overschrijving.

Verzendkosten

Gratis verzending naar Belgiƫ en Nederland.

Herroepingsrecht (Retourneren)

Bij Kunst Door Pascale heeft U het recht om de gekochte goederen binnen de 14 kalenderdagen terug te sturen. De termijn gaat in op de dag volgend op de dag van levering/bezorging.

* Stuur Uw artikelen compleet en ongebruikt terug.

* Het product mag slechts in die mate uitgepakt of gebruikt zijn voor zover dit nodig is om te kunnen beoordelen of U het product wenst te behouden of niet.

* Retourzendingen worden uitsluitend aanvaard indien U zorgzaam bent omgegaan met het product en de verpakking.

Onder deze omstandigheden zal Kunst Door Pascale U het bedrag, exclusief verzend- en rembourskosten, zo spoedig mogelijk terugbetalen.

Neem steeds contact op met Kunst Door Pascale via pascale.molenberghs@gmail.com wanneer U een artikel wenst terug te sturen. Dit zal een snelle afhandeling in de hand werken!